Szurkolóinkat meghívjuk szombaton délutánra a miskolci Szinvapark bevásárlóközpontba, ahol személyesen találkozhatnak a Miskolci Jegesmedvék

jégkorongcsapatának vezetőedzőjével és néhány játékosával.
Az idei szezonban sokminden megújult formában működik a Miskolci Jegesmedvéknél. Komolyabb elvárások, kanadai edző és játékosok, válogatott csatár érkezett, a csapat immár profi körülmények között készül. Az idei első közönségtalálkozónk is más lesz, mint az eddig megszokott.
Meghívás érkezett az idén a 10. születésnapját ünneplő Szinvapark bevásárlóközponttól, hogy a háromnapos programsorozatnak legyenek részesei a Macik is. Ennek szellemében a csapat vezetőedzője és néhány játékosa lesz a vendége a szombaton délután fél 6-kor kezdődő közönségtalálkozónak. Itt bárki felteheti kérdését, és biztos lehet abban, hogy mindenre választ is kap. Lesznek egyéb meglepetések is, ezért a gyerekeket sem szabad otthon hagyni.
A Szinvapark születésnapja péntektől vasárnapig tart. Érdemes lesz kilátogatni az eseményre, ugyanis mindennap jegyeket sorsolnak ki a vasárnapi Miskolci Jegesmedvék – Brassó jégkorongmérkőzésre is. Az ünnepségsorozat teljes programja megtalálható a www.szinvapark.hu oldalon.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.