A zárt ülést követő sajtótájékoztatón dr. Kriza Ákos polgármester ismertette a megválasztott tisztségviselők névsorát.
A Miskolc Holding Zrt. igazgatótanácsának tagjai a következők lettek: Baghyné Szeleczki Zsuzsanna, az APEH regionális igazgatóságának munkatársa, Beke Sándor pszichológus, egy közvéleménykutató cég vezetője, dr. Heidrich Balázs egyetemi docens, szakképzéskutató, dr. Kaderják Péter közgazdász, államigazgatásban jártas szakember, Márkus Zsolt Endre közgazdász, vállalkozásfejlesztéssel, válságkezeléssel foglalkozó szakmenedzser. Az igazgató személyéről az igazgatótanács dönt majd első ülésén.
A Miskolci Városfejlesztési Kft. igazgatója Lengyel Katalin településfejlesztési menedzser, a NORRIA részlegvezetője lett.
A MISEK Kft. élére dr. Tóth László, jogi szakoklevéllel, három szakvizsgával és egészségügyi szakközgazdász végzettséggel rendelkező orvost választották. A polgármester szerint vezetésével új irányt vehet a városi kórház működése, rendezni lehet a gazdasági helyzetet, megtalálni a szinergiákat más kórházakkal.
Dr. Kriza Ákos hozzátette azt is, hogy a tiszteletdíjakat és a fizetéseket csökkentették, ami éves szintén milliós megtakarítást eredményez majd-írja a mikom.hu