Razziát tartottak a Korda Poker Clubban – egészen pontosan a két terem közül abban , amelyik az Euro Centerben található.

A tavasszal bevezetett új pókertörvény miatt szinte az összes pókerklub bezárt az országban, mert ha betartanák az előírásokat, akkor nem érné meg nekik nyitva tartani. Erre a sorsra jutott Korda György két terme is, egész nyáron kongott az ürességtől.

Az utóbbi hetekben azonban újra működni kezdett a honlapjuk, s a versenynaptár is tele lett programokkal. A pókerbarátok már azt hitték, hogy mégis teljesítik az új elő0rásokat, de nem így történt – engedély nélkül nyitott ki. A rendőrség éppen ezért nagy erőkkel vonult ki péntek éjjel a helyszínre: 100 zsaru csapott a gyanútlanul pókerezőkre. Senki sem surranhatott ki, mindenkit igazoltattak, többeket elő is állítottak a Teve utcai rendőrpalotában. A rendőrök rengeteg tárgyat, ahogy ők fogalmaztak, szerint bizonyítékot lefoglaltak – a vád tiltott szerencsejáték!

Korda Györgyék nem voltak ott az akció alatt, vidéki fellépésen voltak. Egyébként állításuk szerint nem is ők üzemeltetik az említett pókertermet, bérbe adták másnak, csak a nevüket adták hozzá.
Úgy tűnik, fél év türelmi idő után a rendőrök megpróbálják betartatni a jogszabályt, s lecsapnak az engedély nélkül üzemelő pókertermekre. A hírek szerint egy angyalföldi klubra is lecsaptak volna, ám ott megneszelhettek valamit, mert még péntek délután kiürítették a helyiséget…