Elgázoltak egy kerekesszékes lányt. Két nő volt vele, mindketten meghaltak.Kirepült a kerekesszékből a kislány, bele, az árokba. Az anyja és egy nő volt vele. Mindketten meghaltak. Aki elgázolta őket, drogozott. A mozgássérült kislány métereket repült, beleesett az árokba. Életveszélyes állapotban van. Csakúgy, mint a kisfiú Komlón, akit az édesanyjával együtt ütöttek el. Több biciklis is meghalt, és autósok is, frontális ütközésekben.

Kerekes szék és bicikli az út szélén a baleset után. Órákig helyszíneltek a rendőrök, és ezalatt a szemtanúkat is meghallgatták.
Az útpadka mellett tolt egy kerekes székes kislányt egy nő, és ugyanitt biciklizett egy másik asszony.
Egy 23 éves férfi Hejőbába felé ment autóval, és elütötte őket. Vizsgálja a rendőrség, hogy miért.

A két asszony azonnal meghalt, a kerekesszékes kislány életveszélyesen megsérült.

Hajdúszováton is halálra gázoltak egy biciklist. Már sötét volt, amikor elütötte az autó. Úgy tudjuk, hogy a kerékpár nem volt kivilágítva, de a biciklisen volt láthatósági mellény. Ennek ellenére későn vette észre az autó sofőrje, és elütötte. Komlón egy anyát és 16 éves gyerekét ütötték el az úttest szélén. Mindketten súlyosan megsérültek.

A nagymama azt mondta: éppen nála voltak látogatóban, és ki is kísérte őket, majdnem egészen az úttestig. Egy szemtanú azt mondta: többen próbáltak segíteni, de nem tudtak: csak a mentőt hívták azonnal.

A fiúnak az arccsontja és a medencecsontja tört el, az édesanyjának több csontja és a koponyája is sérült. Két autó is ütközött frontálisan tegnap este Nyírbátornál. Az egyik autó áttért a szembe jövő sávba, ahol ütközött egy szabályosan érkező autóval. Hárman megsérültek.

Bár több baleset nincs, mint általában, de ugrásszerűen megnőtt a gyalogos- és biciklis gázolások száma – ezt mondta az ORFK szóvivője. A rendőrség szerint azért ütnek el több gyalogost és biciklist az autósok, mert sokkal hamarabb sötétedik – és sem a gyalogosok, sem a biciklisek nem viselnek láthatósági mellényt – vagy legalábbis nagyon kevesen. Sokszor pedig még a bicikli sincs kivilágítva. Így sokkal nehezebb észrevenni őket.