Rózsa Edit részére. Néhány kérdés Kocsonyafesztivál-ügyben az eszakhirnok.hu-tól:

Hogyan néz ki a 2010-es rendezvény

költségvetése? Összes költség? Saját bevétel? (gondolom ez a szponzorok és a kiállítók befizetéseiből jön össze.) Mennyivel támogatja a miskolci önkormányzat a rendezvényt? Tavaly hogyan alakultak ugyanezek a számok? Kocsonyabál lesz, vagy megszakad a tradíció?

Válasz ezekre a kérdésekre Rózsa Edittől:

Két dolog biztos: egy, hogy lesz február 18-20. között Kocsonyafesztivál és az is hogy a színvonalból nem kíván engedni a szervezőbizottság. Minden egyéb feltett kérdésre, hogy pontosan milyen arányokat öltenek az egyes anyagi források, és hogy mennyiben járul hozzá a város vagy sem, csak akkor mondható meg majd pontosan, ha lezárult a fesztivál. A fesztivál lezárását követően szívesen állok rendelkezésre. Az önkormányzati támogatásról annak felhasználásáról beszámoltam, az illetékeseknél – önkormányzat illetékes osztálya- hozzájárulásával feltételezem hozzáférhető. Gondolom, hasonlóan más fesztiválok támogatásának nagyságrendjéről és annak elszámolásáról. A Kocsonyabál időpontja pedig, ahogy előző levelemben is írtam– február 26. – ami pedig már egy hónapja fent van a fesztivál honlapján: miskolcikocsonya.hu. A program kialakítása folyamatban. A fesztiválról további információk a honlapunkon.

Az eszakhirnok.hu válaszlevele, miután arra gondoltunk, hogy egyáltalán nem kaptunk válasz kérdéseinkre:

Nem tudni, hogy mennyi a kiadás, a bevétel,az önkormányzati támogatás, mi történt tavaly, lesz-e kocsonyabál? Akkor mi az, amit tudunk? Pusztai László

Rózsa Edit újabb válasza, amitől nem lettünk okosabbak, sőt kezdjük úgy érezni, hogy hülyének néznek minket:

Kedves Laci, kérdéseidre válasz , ami biztos, amit korábbi levelemben már elküldtem válaszként, a következő :

(nehezíted a helyzetemet, ha csak kérdezel és a választ nem olvasod el!)

Két dolog biztos: egy, hogy lesz február 18-20. között Kocsonyafesztivál, és az is hogy a színvonalból nem kíván engedni a szervezőbizottság.

Minden egyéb feltett kérdésre, hogy pontosan milyen arányokat öltenek az egyes anyagi források, és hogy mennyiben járul hozzá a város vagy sem, csak akkor mondható meg majd pontosan ha lezárult a fesztivál. A fesztivál lezárását követően szívesen állok rendelkezésre. Az önkormányzati támogatásról annak felhasználásáról beszámoltam, az illetékeseknél – önkormányzat illetékes osztálya- hozzájárulásával feltételezem hozzáférhető. Gondolom, hasonlóan más fesztiválok támogatásának nagyságrendjéről és annak elszámolásáról. A Kocsonyabál időpontja pedig, ahogy előző levelemben is írtam– február 26. – ami pedig már egy hónapja fent van a fesztivál honlapján: miskolcikocsonya.hu. A program kialakítása folyamatban. A fesztiválról további információk a honlapunkon.