2011. január 15-16 -én kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár az ITC Szákházban. Régi vágya eljesült számos kiállítónak azzal, hogy városközponttól messze eső, egyetemi menzáról Miskolc talán legnépszerübb kiállítási helyszínére az ITC Székházba költözött a kiállítás.

A szervezők célja kilenc éve változatlan: hosszú-hosszú utánajárások helyett a teljes esküvő leszervezhető legyen ezen a két napon. A megjelenő cégek széles skálája erre minden módot biztosít, hisz minden megvásárolható és leköthető itt az esküvőhöz, és akik már itt dönteni tudnak a kiállító szolgáltatók között, komoly kedvezményeket is kaphatnak.
A kétnapos kiállításra a helyi esküvős szakma színe-java mellett az ország számos pontjától érkeznek kiállítók
Talán még soha ennyi menyasszonyi ruha nem volt miskolci esküvői kiállításon, mint az idei évben lesz. Természtesen az idei évben is megtalálhatóak lesznek ezen túlmenően a vőlegényi öltönyöktől a dekorációig, a fotó, videótól a óriás csokiszökőkutig, a vőfélytől a meghívóig a különböző cégek, szolgáltatók.

A kiállítás ideje alatt óránként nyereménysorsolás várja a látogatókat. Az ITC Székház két szintjét is meg kellett nyitni a nagyszámú kiállító részére, így még kialakult néhány szabad hely, melyre még várják a kiállítani szándékozók jelentkezését a 30-423-88-41 számra. Naprakész információk a www.eskuvoiiranytu.hu oldalon találhatók.