Tisztelt Miskolc Kártya Tulajdonosok! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy sajnálatos módon a Miskolci Turisztikai Kft. a Miskolc Kártya Szolgáltatói szerzõdésben rögzítettekkel szemben a Barlangfürdõben és a Selyemréti Strandfürdõben igénybe vehetõ Miskolc Kártya kedvezmény mértékét egyoldalúan, társaságunkkal való bármilyen elõzetes egyeztetés nélkül, 2011. január elsejétõl 25%-ról 10%-ra  csökkentette.

Társaságunk, mint rendszerüzemeltetõ is csak a Kártyatulajdonosoktól és a médiából értesült a Miskolci Turisztikai Kft. ezen intézkedésérõl. Tekintettel a turisztikai társaság szerzõdésben vállalt kötelezettségére, a társaság ügyvezetésének eljárása nélkülöz minden jogi alapot, egyoldalú diktátum. Nem tartjuk elfogadhatónak, hogy a Kártyatulajdonosok érdekeit figyelmen kívül hagyó intézkedés született, így levélben felkerestük a Turisztikai Kft. ügyvezetõjét.

Sajnos mindezidáig érdemi elõrelépés nem történt az ügyben. Bízunk benne, hogy a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetõjével kezdeményezett személyes egyeztetések meghozzák a kívánt eredményt. Amennyiben tárgyalásos úton tett lépéseink nem járnak sikerrel, Kártyabirtokosaink érdekeire tekintettel bírósági úton is kezdeményezzük a kedvezmények visszaállítását.

Az ügyben történt bármilyen további fejleményrõl tájékoztatjuk tisztelt Kártyatulajdonosainkat.

Megértésüket ezúton is köszönjük és kérjük szíves türelmüket a tárgyalások lezárultáig.

Tisztelettel,
Miskolc Kártya Csapata