Györgyi a SYMA Váci NKSE és a norvég Byasen NHS-Kupa összecsapásáról tudósít a Klub Rádióban, s már lázasan készül az eseményre, mert mint mondja: nagyon régi vágya volt, hogy kipróbálhassa magát egy kézilabda mérkőzés kommentátoraként.

 

„Hosszú évek óta kézilabda rajongó, igazi fan vagyok, és úgy érzem, hogy az a stílus, amivel én fogom közvetíteni a szombati meccset, némiképp eltérő lesz a Magyarországon eddig megszokott sporttudósításoktól” – nyilatkozta a hirado.hu-nak Györgyi, hangsúlyozva: ez nem azt jelenti, hogy a közvetítés róla fog szólni…

„Ez egyelőre egyszeri alkalom lesz, de remélem, hogy rákapnak majd, és lesz még lehetőségem más meccseket is közvetíteni” – mondta az énekesnő, aki zenésztársa és egyben jó barátja, Falusi Mariann fogyókúrás sikerén felbuzdulva szintén életmódot váltott, s már mínusz nyolc kilónál jár.

„Sokkal jobb a közérzetem, mindent könnyebben csinálok így, de a kilók nem érdekelnek, az a célom, hogy beleférjek a régi nadrágjaimba” – mondta Györgyi, aki a nyilvános APEH-adóslistára kerülésével kapcsolatban csak szűkszavúan nyilatkozott.

„Nincs tartozásom. Ott követtem el hibát, hogy nem vettem át az állítólagos adósságomról szóló hivatalos leveleket, és ezáltal automatikusan jogerőre emelkedett, hogy bűntényt követtem el. Jelenleg ami bevételem van, annak egyharmadát vonja tőlem az adóhivatal. Ennél többet nem szeretnék erről mondani” – zárta szavait Györgyi.
hirado.hu