A mai Észak-Magyarország többek között arról ír, hogy kevesebb a felszámolásra kerülő cégek száma Borsodban, de ebből még nem az következik, hogy itt a fellendülés.
Évet értékeltek a borsodi rendőrök. A tudósításból az derül ki, hogy mint korábban is mindig,  nagyon meg vannak elégedve magukkal. A tudósításból nem derült ki, voltak-e kritikus hangok, és hogy miért nem haladnak a miskolci politikusokat érintő vizsgálatok.
Folytatódik a már komikus fordulatokat sem nélkülöző szerencsi erőmű-ügy. Akit érdekel, olvassa el. Én nem bírtam.
Halmai Gyula, a Miskolc Holding korábbi vezetője az Északnak is elküldte a levelét, melyben ízekre szedi a Kriza-féle vizsgálat megállapításait. Halmai megvédi a miskolci szocik fenegyerekét, Bernáth Attilát, aki mértékadó MSZP-s vélemények szerint nagyban belejátszott Káli Sándor és a párt miskolci bukásába. Csórókat és munkanélkülieket érdekelhet a hír, hogy Halmai szerint jogos volt 14 korábbi holdingos vezetőnek a jövedelmén felül még 166 millió forintot adni. Sőt.
Valentin napi hétvége lesz a City étteremben. Asztalfoglalás Szabó Győzőnél. Ő korábban a konkurenciánál, a szomszédos, Mészáros-féle Belga sörözőben dolgozott. (Saját információ)
A nap előfizetője Horkay Józsefné. A hölgy kedvencei a lapban: gyászhírek, sziréna rovat, receptek, rejtvények.
A sport oldalon olvasható egy cikk a férfi kézisek jövőjéről. Kiderül, nincs jövő,
de előtte még finoman „anyázik” egymással Zsiga doktor, a városi apanázs kezelője, és az egyébként igazi úriember hírében álló Fehér Péter, a csapat részéről. (Fehér Fotó)
Gyászhírek. Meghalt Kovács György, kertészmérnök 54 éves korában. Ismert alakja volt Miskolcnak, akárcsak Czirba Sándor (67), foci bíró.