A ma reggel megjelent Észak-Magyarországban olvashatunk arról, hogy rövidesen kiderül, valóban a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal miskolci kirendeltsége-e a ” hunyó” az Avas Szálló romba dőlése ügyében. Vagy sem. Folytatódik a népszerű miskolci „barátok közt” folytatásos teleregény. (Talán képregényben is érdemes lenne feldolgozni -a szerk.),
Ezúttal Lovag Dr. Halmai Gyula, a Miskolc Holding szoci ex igazgatója pengézik, első látásra komoly előny gyűjtött be a fideszes Krizával szemben, mert aki utoljára szólal meg egy ügyben, annak mindig előnye van, mert a másiknak magyarázkodnia kell. (Uff, én beszéltem.) A legújabb fejezetből kiderül, Halmai doktor szerint a miskolci belváros teljesen rendben van, ezért nem volt kidobott pénz a korábbi helyettesének, Bernáth Attilának  kifizetett sikerdíj. Dakó József ügyvéd, akit a rosszindulatú fideszesek a szocik táskás emberének tartanak, Halmai szerint teljesen jogosan vett fel három év alatt 45.5 milla ügyvédi díjat. Akárcsak Dr. Cserbáné 68.5 milliót. Halmai doktor szerint jogosak voltak a kifizetések Rózsa Editnek (város korábbi alpolgármesterének felesége), amiért megcsinálta a híres Kocsonyafesztivált, amelynek most a fideszesek nem adnak egy kanyit sem. Az Észak cikkéből kiderül az is, hogy a Mivíz Kft. szponzorációja révén kapott 1000 miskolci egy-egy trikót, kapott egy kis aprót a mindig síró salakmotoros Jacsó Tibor, és jó helyre került az a 2 millió, amit az Északnál és a boon.hu-nál költöttek álláshirdetésre.
A lapból kiderül, Szabó Győzőnél még mindig lehet a City étteremben helyet foglalni, és a Mancs kutya nével elhíresült Lehoczki László lánya nem folytatja apja karitativ dolgait, inkább kutya esküvők szervezésével foglakozik. A lapban nyilatkozik Pusztai Tamás múzeum igazgató, aki korábban még fanyalogva nyilatkozott elődje Pannon-Tenger múzeummal kapcsolatos ötleteiről. Most már teljes mellszélességgel támogatja.
A sport rovatból kiderül, egymás után távoznak a megszűnésre ítélt férfi kézilabda csapat tagjai.
A hirdetési rovatból pedig az, hogy az új Széchenyi terv keretében lehet bicikli utak építésére pályázni, és egy jó hír a munkanélkülieknek. A hirdetésszervező és telefonos értékesítő állások folyamatosan betölthetők Miskolcon.