Skip to content

Igazít a boon

Laptársunkat a boon.hu portált az alábbi helyreigazításra kérték. A inkriminált cikk akkor jelent meg, amikor a város új vezetése nyilvánosságra hozta, hogy szerintük a szocialisták miképpen nyúlták le a várost. Hogy G.T: Personum beperelte-e a város mostani vezetést nincs információnk.

Miskolc – „Szerkesztőségünk a 2011. február 2-án www.boon.hu – internetes honlapon a G.T. Personum Tréning és Tanácsadó Kft.-t érintő közleményt tett közzé a „Miskolc Holding: 30 millárdos adóság”, illetve „Hivatalos közlemény a Miskolc Holding átvilágítása kapcsán” és „Miskolc holding átvilágításának eredménye” felirat alatt csatolt excel táblázatban.

Az adott szövegkörnyezet (a lista elnevezése, a közlemények tartalma) azt a látszatot kelti, hogy a vezetői tréninget végző társaság csupán „a lehetőségekkel élve”, a város adófizető polgárait megkárosítva jogtalanul, jóerkölcsbe ütköző módon tett szert anyagi előnyökre.

A G.T. Personum Tréning és Tanácsadó Kft.határozottan visszautasítja a tények hamis színben való feltüntetését, mely szerint jóerkölcsbe ütközően járt volna el. Helyreigazításként kérte annak közlését, hogy társaságuk országszerte több nagyvállalat – köztük az MVK Zrt. – részére is magas színvonalon, nagy szakmai tapasztalattal végzi tevékenységét. Az MVK. Zrt.-nél megrendezésre került tréningek költsége és díjazása is az átlagos piaci viszonyokhoz igazodott.”

 

 

© 2005-2010 – Inform Média



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük