Megszületett Fábry kislánya, Borbála

Joggal lehet magára büszke a showman: 57 esztendősen teljesült élete álma. Bár nagy a titkolózás, a Bors kiderítette: a mama és a kislány is jól vannak, már hazaengedték őket a kórházból.

A Bors biztos forrásból értesült, hogy az Esti Showder műsorvezetője március első napjaiban apa lett. Az ifjú trónörökös kislány, s a szülők a Borbála nevet adták neki. Mint azt már korábban megírtuk, az 57 éves showman régóta egy fedél alatt lakik élettársával – akivel nem mutatkozik a nyilvánosság előtt –, s minden vágya az volt, hogy gyermekük szülessen.

– Évek óta együtt él kedvesével, boldog, harmonikus a kapcsolatuk. Nem tett le arról, hogy családja legyen, s édesapa lehessen, nagyon szereti a gyerekeket. Biztos vagyok benne, hogy ha megvalósul az álma, mindent meg fog tenni a családjáért – mondta el lapunknak nemrégiben Fábry egy névtelenséget kérő munkatársa.

Azonban úgy látszik, Fábry kollégái és barátai előtt is titok maradt a showman párjának terhessége, illetve az, hogy napokban megszületett kislányuk. A Bors ugyanis hiába érdeklődött náluk, ők egyöntetűen tagadták, hogy tudnának bármit is az ügyről, de az is lehet, hogy Fábry kérésére nem akarnak róla beszélni.

Megpróbáltuk utolérni az újdonsült apukát is, ám a telefonba egy férfi – akinek orgánuma kísértetiesen hasonlított Fábry Sándoréra – azt állította, hogy téves számot hívtunk. Annyi bizonyos, hogy a vonal túlsó végén lévő úr kifejezetten jó hangulatban volt. Talán a tejfakasztó ünnepséget zavartuk meg-írja a bors.hu

Fábrynak egyébként már van egy gyermeke, ugyanis 2009 januárjában Malawiban nevére vett egy árvát, aki a Fábry Alexandre Alassane Keita Junior nevet kapta. A gyereket Fábry anyagilag és ajándékokkal is támogatja.