13:54 calvero56Holnap Veszprémbe kell mennem. Ehhez most semmi kedvem. (Hogy mihez van kedvem, kifejeztem tegnapi jegyzetemben – amit indulatból írtam, nem irtó szándékkal – miközben irtó nagy szenvedély gyilkolja szervezetem, és irtó nagy munkavágy tép szét…! A legkreatívabb éveimet vettem el magamtól…. vettétek el tőlem.)

Elmenni innen, Miskolcról, kedves városomból, amúgy nincs kedvem. Ma kedvesem vár Majosházán. Csak aztán elmenni onnan Veszprémbe, ahhoz nincs kedvem… Havi egy-két előadás díjából megélni. S közben megélni azt, hogy nálam kevésbé tehetségesek igazgatók lesznek….( Nem Lesznek Tiborra utaltam, Isten nyugosztalja.)

De hagyjuk ezt.

Kadhafi nevű agg úrfi ma is azt mondta (miközben már a hadsereg fele ellene fenekedik), hogy őt csak golyóval lehet eltávolítani a hatalmából. Legyen úgy.)

Mert a hatalom eredendően ilyen bűnös és bűzös; megrészegedik a kezében lévő millióktól, és ahhoz ragaszkodik az utolsó percig…- és jó esetben megbomlik az agya, mint kádárjánosnak, rosszabb esetben lelövik, mint a kutyát, ahogy csaucseszkut.

No, hogy visszavegyem megkezdett mondatom fonalát: kadhafinak egyszerre kívánom mindkettőt: bomoljon meg az agya, aztán… engedjék el… lopják el testét a sírból, egyék meg…! Egyéb úgysem marad nekik. Mert a 42 éven keresztül felhalmozott sok aranykincset úgysem lehet számonkérni tőle. Megválasztották kadhafit, azt a snájdig úrfit, hagyták lopni… ŐK VÁLASZTOTTÁK. (Még ha csalás segedelmével is.)

Viseljék következményeit.

Allah Akbar.

Calvero, aki hamarosan mohamedán vallásra tér. Mert ott a forradalom.