Wanted. Vörös Vilmos Józsefné 68 éves és Szaniszló János 53 éves

Eltünt két miskolci lakos Vörös Vilmos Józsefné, Szaniszló János.

Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Irodája 2011. február 22-én, illetve március 4-én rendőrségi felhívást tett közzé Vörös Vilmos Józsefné 68 éves és Szaniszló János 53 éves miskolci lakosok eltűnése ügyében.

Az eljárás során olyan információk kerültek a rendőrség birtokába, mely okot ad a pontosításokra. Időközben ismertté vált, hogy a férfi és a nő élettársak voltak és azonos helyről, ugyanazon időpontban tűnhettek el, feltételezhetően az asszony Fiat Brava típusú sötétzöld személygépkocsijával.

A hozzátartozóktettek bejelentést a Rendőrségre, miszerint 2011. január 16-án mindketten, feltételezhetően az asszony Fiat Brava típusú, sötétzöld személygépkocsijával lakásukról ismeretlen helyre távoztak, és az azóta eltelt időben életjelet nem adtak magukról. A felkutatásukra tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek.

Vörös Vilmos Józsefné személyleírása:

Kb. 160-165 cm magas, normál testalkatú, kb. 60-65 kg testsúlyú. Haja vállig érő, barna színű. Szeme színe zöld. Arcformája ovális. Fogazata részben protézis. Lábmérete 36-37-es. Feltételezhetően egy Fiat Brava típusú személygépkocsival távozott otthonából.

Szaniszló János személyleírása:

Kb. 190 cm magas, erős testalkatú, kb. 95-100 kg. testsúlyú. Haja színe őszes. Szeme színe kék. Arcformája hosszúkás. Protézise van (alsó fogsorát elhagyta, így csak 2 foga van elől). Lábmérete 46-os. Egyik lábszárán műtéti heg található. Feltűnően gyorsan beszél. Szenvedélyes dohányos. Folyamatos orvosi kezelés alatt áll.

A Rendőrség kéri, hogy aki Vörös Vilmos Józsefné és Szaniszló János tartózkodási helyéről információval rendelkezik, illetve őket eltűnésük óta látta, vagy látni vélte jelentkezzen. Megtehetik személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon, – Miskolc, Fábián kapu 4. – illetve távbeszélőn az 514-511/26-68 vagy 514-511/28-85, vagy az ingyenesen hívható 107-es telefonszámon.

– B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda –