Miskolc – Élet és halál között lebeg az a fiatal rendőr, aki szerda délután rejtélyes okból fejbe lőtte magát. A körzeti megbízott, Sz. Zoltán (22) közvetlenül a tragédia előtt a fiatalember autóbalesetet szenvedett, amit egy karcolás nélkül megúszott. Utolsó hívását édesanyjához idézte.

Senki nem tudja, mi történt
– Hazafelé sietett az örsről, amikor az egyik kanyarban kicsúszott, és felborult autójával. Ketten odasiettek, és látták, hogy Zoli telefonál. Az édesanyját hívta, elmondta, hogy összetörte az autót. Szülei megnyugtatták, és azt mondták, hogy segítenek, és kihúzzák az árokból – mondta lapunknak a fiatalember szomszédja. Hiába siettek azonban a szülők, mire odaértek, már csak fiuk vérben úszó testét találták.

A két szemtanú szerint Zoltán matatni kezdett a hátsó ülésen, majd hirtelen óriási durranás hallatszott, ekkor sült el a fegyver. A helybéliek szerint a fiúnak nem volt barátnője, nem tartják valószínűnek, hogy szerelmi csalódás miatt akart véget vetni életének. Zoltán alig másfél hete került a szendrői körzeti megbízotti posztba, a legtöbb ember ez idő alatt megismerte, és meg is kedvelte őt.

A mentők a válságos állapotban lévő rendőrrel beszorultak a miskolci kórház liftjébe blikk.hu