Az Országgyűlés elfogadta Magyarország új Alaptörvényét. Ebből az alkalomból a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Kulturális Államtitkársága Nemzeti Gálahangversennyel kíván tisztelegni tíz helyszínen, tizennégy város művészeinek közreműködésével.

 

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Miskolci Szimfonikus Zenekar tisztelettel meghívja Önt, és kedves partnerét ezen hangversenysorozat miskolci koncertjére, melyre 2011. április 25-én 19.30 órai kezdettel kerül sor a Művészetek Házában.

Az esten elhangzik Kodály Zoltán Psalmus Hungaricus és Liszt Ferenc Les Preludes című műve. A koncerten közreműködik László Boldizsár, valamint a Miskolci Bartók Kórus, a Miskolci Szimfonikus Zenekart pedig Kovács László vezényli.

Kérjük, hogy jegyigényét 2011. április 20-ig jelezze a Miskolci Szimfonikus Zenekar elérhetőségein (Email: missyo@hu.inter.net, Tel.: 46/323-488). A jegyeket a jegyigény visszaigazolása után a Művészetek Háza jegypénztárában vehetik át. A televíziós közvetítésre való tekintettel kérjük, hogy helyét legkésőbb a koncert kezdete előttöt perccel foglalja el.