Tisztelt Szurkolóink! Nemrégiben óriási fegyvertényt hajtottunk végre az ősi rivális Nyíregyháza legyőzésével. A győzelem egy, de mégis hatalmas lépés, hogy Miskolcnak újra első osztályú együttese legyen, és a legjobbak között vigye tovább a DVTK legújabb kori sikertörténetét.

A médián keresztül szeretnénk köszönetet mondani minden szurkolónknak, akik időt, energiát és pénzt nem kímélve bíztatták csapatunkat Borsod-Abaúj-Zemplén megye számos pontjáról, a fővárosból és külföldről érkezve, ezáltal is fantasztikus hangulatot teremtve.

Büszkék vagyunk, hogy a DVTK-nak olyan országosan is egyedülálló szurkolótábora van, akik példás lelkesedéssel és kitartással voltak és vannak a legnehezebb időkben is szeretett csapatuk mellett! Nélkülük nem vívhattuk ki volna a sajtóban a Futballfőváros rangot, amit több ezernyi szurkoló nevében mondhatunk, nem érdemtelenül kapta meg a város és piros-fehér csapata. Ez a lelkesedés óriási erőt ad számunkra a további szakmai munkában.

Szeretnénk a következő mérkőzéseken is bizonyítani csodálatos közönségünknek, amihez továbbra is, de most különösen kérjük szurkolóink támogatását! Az út ugyanis még nagyon hosszú. A munka még csak most kezdődött. Szeretnénk, ha a következő hazai mérkőzéseken és most az ünnepi szép hétvégén is megtöltenénk a stadiont és tüzes katlanná változtatnánk minden ellenfelünk számára!Meg kell mutatnunk újfent a magyar futball elitnek, hogy MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK!

Hajrá Diósgyőr!

A DVTK vezetősége