Az immunrendszerem majdnem felmondta a szolgálatot.Gianni a Szentpéteri kórházban ünnepelte születésnapját

Gianni az Érthetően az egészség program nagyköveteként érkezett Miskolcra, ahol a Megyei Kórházban találkozott az izgatott érdeklődőkkel, és elmesélte személyes tapasztalatait az egészségmegőrzés fontosságáról.

A sztár nemrég komolyan megváltoztatta életmódját, erről nyíltan beszélt a miskolci hallgatóságnak is: „Sajnos beigazolódott, hogy a testi-lelki túlterheltség előbb-utóbb visszaüthet. Férfiként nehezen valljuk be magunknak, ha baj van, pláne, hogyha lelki eredetű problémával küzdünk. Nekem a túlhajszolt életmódom eredményeként, az általános kimerültség miatt az immunrendszerem majdnem felmondta a szolgálatot.” Szerencsére Gianni eredményei azóta negatívok lettek, de az ijedtség okozta trauma megváltoztatta életét.

Gianni a napokban ünnepelte 40. születésnapját, a miskolci Megyei Kórház dolgozói és az Érthetően az egészség program szervezői fel is köszöntötték, kellemes meglepetést okozva ezzel a műsorvezetőnek. „Nagyon jól esett ez a gesztus, jó volt érezni, hogy szeretettel fogadnak, és fontosnak tartják részvételemet az egészségmegőrző Programban. Ez ahhoz is erőt ad, hogy tovább haladjak azon az úton, amire néhány hónappal ezelőtt léptem..Továbbra is arra bíztatok mindenkit, hogy figyeljen oda magára. Tudom, hogy a megélhetésért folyamatosan rohanni kell, de, ha nem fordítunk figyelmet magunkra, akkor az biztos, hogy előbb-utóbb visszaüt. Én megtanultam a leckét.˝

Az Érthetően az egészség program 2011. május 9-én, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban folytatódik.