Székhez kötözték és addig verték az idős szikszói házaspárt, amíg meg nem haltak. Az egyik helybeli szerint az áldozatok nyakát is átvágták. A város polgármestere százezer, a rendőrség egymilliói forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Brutálisan agyonverték a nyolcvanhárom éves férjet és hetvenkilenc éves feleségét. A szikszói belvárosban történt gyilkosságról egy helybéli azt is elmondta, hogy tudomása szerint átvágták mindkét áldozat nyakát.. A szomszédoknak feltűnt, hogy a ház kapuja és a lakásajtó szokásostól eltérően tárva-nyitva, ezért riasztották a rendőrséget. A szomszédok azt is elmesélték, hogy a házaspárt egy székhez kötözték és addig ütötték a fejüket és a mellkasukat, amíg meg nem haltak.
A meggyilkolt házaspárt ismerők elmondták, hogy magányosan éltek, de dolgosak voltak, gondozták a szőlőjüket, vasárnaponként templomba jártak, a tavalyi hatalmas árvíz idején pedig segítették a védekezők munkáját. Az idős asszony háztartásbeliként dolgozott, férje a téeszből ment nyugdíjba. Gyermekük nem született, egyetlen rokonuk a keresztlányuk volt.
A szomszédok azt is elmondták, hogy nem rablógyilkosság történt, a lakásból semmi nem tűnt el, az elkövetők pedig a házaspár ismerősei lehettek, mivel erőszakos behatolásnak nem volt nyoma.