Hatvanan erőszakolták meg a 15 éves lányt

Internetes levelezőpartnere helyett az erőszakos szexszel kötött mélyebb ismeretséget egy 15 éves kamasz lány Törökországban. A fiú nem jött el a randira, ám néhány „jótevő gondoskodott” róla az idegen városban.

 Naivitásának áldozata lett egy 15 éves török lány, aki interneten keresztül kötött ismeretséget, és mivel a fiú jó benyomást tett rá, alig várta, hogy személyesen is megismerje a levelezőpartnerét. Nem is kellett hetekig várnia, a fiú egy másik városba hívta randira – idézi a Bors a Posta című török újságot.

A lány csak napokkal később került elő, akkor is a rendőrség menekítette ki egy lakásból, ahová a szomszédok hívták ki a hatóság embereit a lakásból hallatszó ricsaj miatt. 10 napig volt bezárva, teljesen össze volt verve és rengetegen megerőszakolták.

Elmondta, hogy egy parkban kellett volna találkoznia „ismerősével”, de az nem jött el, helyette három „jótevő” jelent meg, akik elhitették vele, veszélyes a parkban ülni egy fiatal lánynak, és felajánlották, hogy biztonságos helyre viszik.