. 23:31 calvero56Ma háromszor hallgattam meg, három különböző csatornán nyilatkozatát. Hátha rosszul értettem. Mert nem könnyen értelmezhető ez a mondat. Addig érthető, hogy ő nem emlékszik semmire, ami azon a kormányülésen történt. OK. A kopasz – a volt neo- viszkis; meg a pocakos, a volt kultuszromboló… de a szilvási sem emlékezett semmire… ez szinte természetes. (Ügyvédeim tanácsára én is gyors agysorvadást színlelnék.)

Hogy ez az élemedett, festett hajú matróna nem emlékszik semmire, koránál fogva elfogadható. De az a mondat, amit ma háromszor hallgattam meg, s jegyeztem le, nehogy tévedjek, az már kevésbé. Ez a mondattöredék így szól: „…arra KONCERTÁLTAM, hogy a szociális előterjesztésem…”

Ő „koncertált”.

Akkor is „koncertált”, amikor egy tévéinterjúban, tele szájjal zabálva a lazacot, küldte el a riportert, mert számára nem volt kóser az a csatorna…? Miközben miniszter volt, ami szabad fordításban SZOLGÁLÓT jelent.

Biztos ismétlik még tegnapi nyilatkozatát, hallgasd meg Barátom: azt mondja a volt szociális miniszter: „…arra koncertáltam…”

Calvero, aki nem „koncertál” semmire