Anyák Napi Zsongása Holdam Egyesülettel

 

Május 1-én, Anyák Napján a HoldamEgyesület különleges meglepetéssel kedveskedik az édesanyáknak, és ezzel nyitjameg a május 1 és 8 között megrendezésre kerülő Születés Hete rendezvénysorozat miskolciprogramjait.

ANYÁKNAPI ZSONGÁS címmel vasárnap 10 és 18 óra között, három helyszínen várjákp rogramokkal az édesanyákat és családjaikat.

A régiségvásár forgatagában, a Kossuth utca elején délelőtt 10 órátólkülönböző mozgásformák kerülnek előtérbe: a Mozgástér elnevezésű rendezvényen lehetőség lesz részt venniegy-egy körjátékban, vagy közös néptánc tanulásban, a vállalkozó kedvűek pedig megtapasztalhatjáka térjóga jótékony hatását is. A legkisebbeket hintaló-park csábít jaszórakozásra.

Délután 14 órától anyakényeztető programok várják a regenerálódnivágyó édesanyákat a Holdam udvarban. Kivételesen csak magukra kellkoncentrálniuk: Anyák napi ajándékként ingyenesen választhatnak a különbözőkényeztető programokból, mint például a frissítő, a thai vagy a talpmasszázs,pránanadi kezelés, Aura Soma és Mátrix Color terápia, csontkovácsolás, valamint smink és stílustanácsok. Emellett sajátos, bensőséges hangulatú Holdkunyhóvárja az érdeklődőket.

Délután 14 és 18 óra között Kézműves Udvar hívogatja a családokat a Zsongó Hárs kisvendéglőbe. A nagyokat kézműves foglalkozásokkal, a kicsiket pedig gyerekkonyhával várják a délutánfolyamán.

Várunkmindenkit, de főként az anyukákat, az Anyák Napi Zsongás programjaira!

Holdam Egyesület

Részletesprogram:

www.holdam.hu, illetve www.szuleteshete.hu/borsod/miskolc/2011/anyak-napi-zsongas