A barátnője – nem tudni miért – sztriptízbe kezdett. Likvidálták Kadhafi fiát

Szombaton rakétatalálat érte Moammer el-Kadhafi líbiai vezető tartózkodási helyét Tripoliban. Legalább egy, a NATO egyik harci gépe által kilőtt rakéta találta el Kadhafi fia, Szejf al-Arab egyszintes házát a líbiai főváros, Tripoli egyik lakónegyedében – jelentette az AP Músza Ibrahin líbiai kormányszóvivőre hivatkozva.

A robbanásban életét vesztette Kadhafi legfiatalabb fia, három unokája, és több barátja, illetve hozzátartozója megsérült.

„A vezető jó egészségnek örvend. Nem sérült meg. Felesége is jól van. A támadás következtében azonban elhunyt a 29 éves Szejf al-Arab Kadhafi testvér, és a vezető három unokája” – idézte az AP híradását az amerikai Washington Post napilap internetes kiadása. Az épület súlyosan megrongálódott a légi csapásban.

Szejf al-Arab a líbiai vezető hatodik fia volt, aki egészen a közelmúltig Németországban, Münchenben tanult, de többször is összetűzésbe keveredett a törvénnyel. Egyszer a közlekedési rendőrök büntették meg, mert túl hangos volt Ferrarijának kipufogója, máskor verekedésbe is keveredett a müncheni „4004” nevű klubban, miután barátnője – nem tudni miért – sztriptízbe kezdett, és a kidobók el akarták távolítani, mire az ifjú Kadhafi nekik esett.