Hotelben felejtette Jaguárját a német turista

Három éve Pécsen az egyik belvárosi hotel parkolójában porosodik egy Jaguár. A luxusautó egy német férfié, aki még 2008-ban jelentkezett ki a szállodából, az autóját azonban nem vitte magával. A szálloda azóta sem tud semmit a férfiről. A parkolási díj ennyi idő alatt több lett, mint az autó ára.

 

A belvárosi garázsban álló sötétzöld Jaguárról Pécs TV egyik nézője készített felvételeket, s küldte a televíziónak. Információink szerint a jármű német tulajdonosa három évvel ezelőtt kijelentkezett a hotelből és taxival elment. Az autója viszont ott maradt. Azóta a férfit nem látták és utol sem tudják érni. A parkolási díj összege már mintegy 10 millió forintra rúg. A hotel egy németül írt fizetési felszólítást helyezett az autó szélvédőjére, hátha arra jár a három éve nem látott vendég.

A Pécs TV az ügyben megkereste az érintett szálloda igazgatóját is, ám ő nem kívánt nyilatkozni. Annyit viszont elmondott, hogy felvették a kapcsolatot egy ügyvéddel, s a Jaguár parkolási ügye a mélygarázsból átkerülhet a bíróságra.