Kétkezi munkából tartja fent magát Gyurcsány Péter? A volt miniszterelnök legidősebb fia a népszerű közösségi oldalon, a Facebookon megadott adatai szerint ugyanis a Docutár Kft. raktárosa. Péter Gyurcsány második feleségétől született 1988-ban. Középiskolába a Montessori gimnáziumba járt.

Gyurcsány az adatlapja szerint 2008 szeptembere óta dolgozik az M5-ös és M0-ás autópályák csomópontjában, Gyál mellett található telephely raktárosaként. A Docutár Kft. iratrendezéssel, archiválással, iratmegsemmisítéssel és irattárolással is foglalkozik.

A cég ügyvezető igazgatóját, Gyenge Lászlót tegnap hiába kerestük, nem sikerült utolérnünk. A cég gyáli telephelyén sem lettünk okosabbak, mára ígértek tájékoztatást. Szintén nem tudtak segíteni a cég munkaügyi osztályán sem, ott azt mondták: nem közölhetik, hogy kik dolgoznak náluk. Kerestük magát az érintettet, Gyurcsány Pétert is – sikertelenül.

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat 2010-es adatai szerint tavaly egy raktáros átlagosan bruttó havi 155 776 forintot keresett. Persze a 23 éves Gyurcsány fiúnak van hová fordulnia, ha megszorul anyagilag: apja köztudottan vagyonos ember, tavaly csak befektetési cégétől, az Altustól 107 millió forintos osztalékot vett fel-írja a borsonline.hu