Kinek nagy a feneke? Kitört a Felsőzsolcai háború a jobbik és ellenfelei között

Csöbör Katalinnak nagy a feneke, álláshalmozó , pénzsóvár és hazug, röviden összefoglalva ezt állítja a napokban megjelent Bors Vezér cimű jobbikos lap, amelyet egyébként a képviselőnő árvízi témájú sajtótájékoztatóján is osztogattak az újságíróknak. A J.J monogrammal jegyzet cikk címe sem gyenge. A zsolcai hazug politikusbűnöző: Csöbör Katalin.
A cikk szerzője szerint jelzésértékű, hogy a felsőzsolcai árvízvédelmi munkáknál nem kaptak munkát helyi vállalkozók, és a képviselő asszony nyakába varrnák a kormány gárda elleni fellépését is. A lendületes cikk végén azt várná az olvasó, hogy a tavalyi árvizet is a képviselő okozta a turbó fokozatba kapcsolt jobbikosok szerint, de nem. A cikk végén még a cigányok a multik és a hazaárulók is megkapják a beosztásukat, majd a családias hangzású Viszlát Kati! felkiáltással zár a szerző.
A zsolcai békétlenség az eszakhirnok.hu értesülései szerint abból indult ki, hogy a jobbikosok erősen szerepeltek a helyhatósági választásokon, majd nagy visszhangot kiváltó jegyző buktatás (jegyző és az egyik ügyintéző most is előzetesben vannak) után tovább nőtt a népszerűségük a városkában, és ez politikai ellenfeleiknek már sok volt. Bizonyíték nincs rá, hogy ki volt a megrendelő, de az április 14.-én megjelent Magyar Fórumban egy egész oldalon alázza egy Csorja Gergely néven író, minden bizonnyal helyben élő szerző a helyi jobbikosokat, a Vesztegetők, köztörvényesek és volt rendőrök a Jobbik erősségei című anyagban. A cikkben megjelent állítások túlmennek a Bors Vezér általánosságokat tartalmazó, politikus-szivató dumájánál, olyan konkrét állítások is vannak benne, amik nem igazak, vagy nem lehet bizonyítani.  Jogászok szerint nagyon kell majd Csurka Pista bácsi újságjának igyekezni, hogy lefaragjanak egy vagy két nullát a kártérítés összegéből. Névtelenséget kérő jobbikosok szerint Fidesz megrendelésre készült az újságcikk, a fideszesek szerint meg a helyi jobbikosok próbálják ledarálni egymást kutyatápnak. Bizonyíték egyikre sincs, az viszont tény, hogy a Magyar Posta egy meg nem nevezett megrendelő megbízásából Zsolca és környékén megszórta a postaládákat a boltokban 250 forintért árult Magyar Fórumból. Az Bors Vezér pár százezres nyomdaszámlájával szemben az ingyen osztogatott Magyar Fórum 2-3 millióba is belekerülhetett. A megrendelőnek.