Bulizz és támogasd a kedvenc csapatodat!

Az egykori legendás miskolci sörfesztiválok remek hangulatát igyekszik feltámasztani a június 29. és július 3. között megrendezésre kerülő Borsodi Sörfesztivál.

Az ötnapos rendezvény több szempontból is különleges lesz. A nézők a Népkertben, a Jégcsarnokban és a Generali Arénában, illetve környékén felállított színpadokon a magyar zenei élet legjobb zenekarait láthatják, hallgathatják, hiszen fellép többek között Demjén Rózsi, a Magna Cum Laude ,Takáts Tamás, Road , Velőrózsák, Haeven Street Seven, Ganxsta Zolee, Ladánybene 27, a Mystery Gang, a Paddy and the Rats, hogy csak a legnagyobb neveket említsük. Másrészt minden napijegy árából 100-100 forintot a szervezők a DVTK és a Miskolci Jegesmedvék csapatának ajánlanak föl, azaz ha az öt nap alatt sok szurkoló keresi fel a rendezvényt, a csapatok akár egy jelentősebb összeghez is juthatnak. Sőt! A szurkolók egy olyan mérkőzést is láthatnak, amelyre eddig még soha nem volt példa: a DVTK futballistái megmérkőznek a Miskolci Jegesmedvék hokisaival egy kispályás focimeccs keretében! A fesztivál első napja ugyanis a DVTK, a második pedig a Miskolci Jegesmedvék „jegyében” telik el, különleges programokkal színesítve. Ezek keretében például a Borsodi Sörgyár itt adja át ünnepélyes keretek között a diósgyőri klub vezetőinek a tavaszi söröskupak akciójuk első helyezését!

A fesztivál utolsó napján nagyszerű ajándékokat sorsolnak : névre szóló ,méretre készülő piros-fehér focicipőket, EFOTT ,Campus ,Kaláka ,Gyár fesztivál belépőket és az egyetemisták között egy 50.000.- Ft-os tanévkezdési támogatást.

A napijegy ára azonban mást is tartogat a vendégeknek ugyanis, a belépésnél mindenki beválthatja a jegyét egy korsó sörre. Talán nem túlzás azt állítani, hogy minden adott lesz a kitűnő szórakozáshoz: remek sör, kiváló zenekarok, különleges sport- és egyéb programok. A műsor pontos időrendje olvasható a www.borsodisorfesztival.hu oldalon és a fesztivál Facebook oldalán is. Nem marad más hátra, mint meghívjunk minden szurkolót: gyere bulizz és támogasd a kedvenc csapatodat!