Meghalt a miskolci buszmegállóban összeesett 27 éves férfi. Korábban egy szórakozóhelyen lett rosszul. Úgy tudjuk, hogy fehér port találtak a férfi zsebében. A rendőrség ezért már kábítószerrel való visszaélés miatt indított eljárást. Hogy pontosan mitől halt meg, azt még nem tudni. A rendőrségnél még a szakértői véleményre várnak, és a kórházban sem mondanak semmit.

Hétköznap kávézó, kiülős terasszal, hétvégén viszont szórakozóhely. Itt bulizott a barátaival a 27 éves férfi is még szombaton. Hogy bent pontosan mi történt, azt még a rendőrség is vizsgálja, annyit lehet biztosan tudni, hogy a férfi egy idő után rosszul lett, a barátai hozták ki, egészen idáig, a buszmegállóig. Itt viszont már összeesett és elájult, ekkor hívtak hozzá mentőt, és bevitték a kórházba.

Két nappal később itt halt meg. Próbáltuk megtudni, hogy pontosan milyen tünetei voltak, mibe halhatott bele, de a kórházban nem mondtak a férfiról semmit. De hogy mi lehetett a pontos ok, azt a rendőrség is vizsgálja.

Eredetileg, a nyomozás elején még úgynevezett államigazgatási eljárásban vizsgálták az ügyet, ez azt jelenti, hogy természetes, véletlen halálként kezelték. Most viszont már úgy látják, hogy nem véletlen a halála.

A Miskolci Rendőrkapitányság kábítószerrel való visszaélés miatt indított eljárást az ügyben. Azaz a férfi halálának valamilyen köze lehetett a kábítószerekhez. A Tények úgy tudja: fehér port tartalmazó zacskót vagy zacskókat találtak a zsebében, de azt egyelőre nem tudni, hogy mennyit, és hogy pontosan mit.

– A rendkívüli halálesettel kapcsolatban felmerült a bűncselekmény gyanúja, ezért a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket – mondta Dobi Tamás, megyei rendőrségi szóvivő.

Azt, hogy pontosan mi okozta a férfi halálát, majd a szakértők fogják megmondani. Ahogy azt is, hogy mi volt a zacskóban a fehér por.