Kirúgták. A Sugarloaf együttes nevét Sugarlófasznak mondta

Görög Zita és Kovács Áron közösen vezette az MTV-n futó Szerencseszombat című műsor április 9-i adását, ahol Kovács élő adásban bakizott. A Borsonline szerint a Sugarloaf együttes nevét véletlenül Sugarlóf*sznak mondta. Emiatt Görög is kizökkent az adásmenetből, ráadásul a Szerencsejáték Zrt. őt rúgta ki a műsorból, nem pedig a nyelvbotlást elkövető Kovácsot.

„Nagyon kellemetlen számomra az egész helyzet. A dolog valóban csak nyelvbotlás volt, mert viccből magyarosan akartam kimondani azt, hogy Sugarloaf zenekar, mint anno Juhász Előd a Zenebutikban, és pont ebből lett a szerencsétlen bakim. Tudom, hogy ez nem fér bele a közszolgálati tévézésbe, de akkor már késő volt, elindult a lavina, és vicces hangulat alakult ki. Én azonnal igyekeztem átsiklani az egészen, de szegény Zita nem bírta faarccal. Persze, ha nincs a bakim, ő sem zökken ki. Kedvelem őt, és nagyon sajnálom, hogy a Szerencseszombatból, az MTV külsô gyártású produkciójából menesztették, de én csak a saját nyelvbotlásomért vagyok közvetlenül felelős” – mondta Kovács, talán arra utalva, hogy műsorvezetőtársa az adás utolsó percében tréfásan közölte a nézőkkel, hogy Kovács a show elején lehúzott sliccel érkezett a stúdióba.

„Nem értem az egész helyzetet. Az adás utolsó három perce valóban szétcsúszott, de a hibát nem én indítottam el. Ráadásul az rajtunk kívül még további kollégák tisztje is, hogy az adásmenet egyben maradjon. Nem véletlenül ülnek többen is a vezérlőben, akik a füleseinkbe utasításokat mondhatnak. Persze nem akarom a felelősséget teljes mértékben elhárítani. Én is hibáztam, elismerem, mert tartanom kellett volna magam, de utólag még Áron is felhívott, hogy milyen kellemetlenül érzi magát azért,mert engem menesztettek. AzMTV szórakoztatóműsort akar, de vigyázzállásban nem lehet szórakoztatni – vélekedett Zita, aki azt is elárulta, hogy az incidens nem szegi kedvét.