Egy hajléktalan külsejű, rossz mozgású, szódásüveg szemüveget viselő férfi riogatja a külföldieket Miskolc-Tapolcán.

Egy hajléktalan külsejű, rossz mozgású, szódásüvegű szemüveget viselő férfi riogatja a külföldieket Miskolc-Tapolcán. A kocsik elé ugrik és parkolóhelyet ajánl nekik. A körülmények ellenére sokan kötnek vele üzletet. Ekkor a férfi borzalmas harákolások közepette felrohan a Bencések útján lévő Pallas szállodához, ahol egy-két ezer forintot legombol a külföldiekről a parkolóhelyért, majd ismét leszalad további palimadarakat szerezni.
A férfi Klement Tibor, egykori miskolci, sikeres, nagyreményű vállalkozó, aki az ország bármely részén elügyeskedhetett volna az idők végzetéig, de itt csúnyán elkaszálták a rendőrök, majd éveket ült a börtönben gazdasági stiklikért. A korabeli hírek szerint megerőszakolták a börtönben, majd mire kikerült a napvilágra, széthullott a birodalom, melynek része volt a kesznyéteni vízierőmű is. Később ismét börtönbe került, akárcsak a fiai, akik többször kifosztották a parkolásra hozzájuk került autókat és Pallas szálló vendégeit. Klement egyik fia 2 évvel ezelőtt motoros balesetben meghalt a tapolcai úton.
Klement Tibor a tapolcaiak szerint havi 4-500 ezer forintot is megkeres az illegális parkoltatással. Bár emiatt már többször nagyon megverték, de ez nem akadályozza az üzletben.
A hatóságok tehetetlenek. Mint egy névtelenséget kérő városházi vezető elmondta, Klementnek van valamilyen papírja, hogy nem teljesen egészséges, illetve, hogy vagyontalan. Ugyan mit lehet egy ilyen emberrel kezdeni?P1210694_640x480P1210696_640x480