Néhány sajtóorgánum állításával ellentétben a terület helyreállítása meg fog történni! Nem akarjuk megnevezni azokat a honlapokat, újságokat stb., ahol megjelentek ennek ellentmondásos cikkek, viszont megkérnénk az újságírókat, hogy a továbbiakban objektíven vizsgálják a területtel kapcsolatos helyreállítást, ugyanis nem történt megkeresés egyikük részéről sem a fesztivál szervezői felé! Törvényileg 3 nap áll rendelkezésünkre a terület visszaadásától számítva a helyreállításra, ami egyértelmű is, mivel a sátor elbontása előtt nem lehet tudni, hol keletkeztek károk.
A helyreállításhoz szükséges térköveket és anyagokat beszereztük, valamint a térköveket a 2005-ös felújításra szállító cégtől megrendeltük, hogy tökéletes és eredeti állapotába tudjuk visszaállítani a területet!
A főépítésztől és a közterület felügyelettől 1 nap haladékot kértünk a helyreállításhoz, ugyanis a térkövek legyártása időbe tellett, a munkálatokat péntekre (2011.07.08) befejezzük és az általunk okozott károkat maradéktalanul helyreállítjuk!

 

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Tisztelettel, Borsodi Sörfesztivál 2011 | Miskolc