„A képen látható miskolci ügyvéd a fészekrakó-per elsőrendű vádlottja. Zakójának hajtókáján a Fidesz kitűzőjét viseli. Kérdezzük Molnár Attilától, a Fidesz miskolci elnökétől: ki ez az ember?” – tette fel a kérdést vasárnapi tájékoztóján Földesi Norbert, az MSZP miskolci önkormányzati képviselője, be is mutatva a fotót a sajtó képviselőinek.

A tájékoztató előzménye, hogy fészekrakó-ügyben Molnár Attila csütörtökön délután – szintén sajtótájékoztató keretében – tehetetlennek nevezte az előző városvezetést, s utalt arra, hogy a jelenlegi helyzet tulajdonképpen az MSZP miatt alakult ki.

A vasárnapi tájékoztatón Földesi Norbert és képviselőtársa, Varga Gergő további kérdéseket is intéztek Molnár Attilához. Ezek a következők: Ki az és melyik párt tagja az az avasi önkormányzati képviselő, aki 2008-ban büntető feljelentést tett a visszaélésekkel kapcsolatban, és a csaló módon beköltöztetett lakókkal szemben ismeretlen tettesek ellen? Ki volt az az országgyűlési képviselő-jelölt 2010-ben, aki azt hangoztatta a kampányban, hogy szavazzanak rá és nyomban megoldja a fészekrakó-ügyet?

A szocialisták által bemutatott fotóval kapcsolatban Molnár Attila a minap.hu kérdésére azt mondta: „mindenki olyan kitűzőt tesz ki, amilyenhez hozzájut, képvisel, vagy lejáratni kíván. Visszautasítom az áthallásos célozgatást”. Mint mondta, nem tudja, hogy személy szerint ki volt a feljelentő, de az szerinte nem is fontos (a feljelentő Fodor Zoltán szocialista képviselő volt – a szerk.). A probléma megoldását kínáló országgyűlési képviselőt viszont már ismerte Molnár Attila. Dr. Nagy Kálmánnal kapcsolatban kijelentette, hogy „rögtön nem lehet megoldani a problémát és tudomásom szerint nem is ígérte ezt a professzor úr”-írja az eszakonline.hu