Péntek délutántól megvásárolhatók   a belépőjegyek a szezonnyitó DVTK – ZTE mérkőzésre, amely szombaton 17.30-kor kezdődik.
A rövid nyári szünet és a fejlesztések miatt csak péntek délután hat órától lehet megvásárolni elővételben a DVTK – ZTE mérkőzésre szóló belépőjegyeket – adta hírül a DVTK hivatalos honlapja. Pénteken egészen éjfélig a Diósgyőri Stadionban, szombaton reggel 9 órától pedig a gomba néven közismert pénztárban várjuk a szurkolókat.
A belépőjegyek a ZTE elleni mérkőzésen nem helyre, de szektorba szólnak (az árak és a szektorok megtekinthetők itt). A belépőjeggyel rendelkezők számára a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, egyúttal kérjük, tartsák tiszteletben a névvel, illetve bérlet felirattal jelölt székeken a bérletesek helyét!
Fontos információ, hogy egy szektorba csak annyi belépőjegy kerül eladásra, amennyi ülőhely van (mínusz az adott szektorba értékesített bérletek száma), ezért a jobb helyekért érdemes elővételben megvenni a jegyet.
Ezzel párhuzamosan tovább folyik a bérletek árusítása is, ma éjfélig és szombaton 10-14 óra közt egyaránt a DVTK klubházában lehet megvásárolni.
Regisztrációs jegy:
Ettől a bajnoki szezontól bevezetésre kerül a reisztrációs jegy. A 14 év alatti és 70 év fölötti szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a régi tribün és az eredményjelző közti állóhelyi részról a mérkőzést, azonban nekik a stadionban tartózkodók létszámának pontos meghatározhatósága miatt regisztrációs jegyet kell váltani a pénztárban.