Maffia módszerekkel támadják Tihor Attilát, Miskolc leggazdagabb emberét.

Blokád alatt tartják Miskolcon a belvárosban található Fehér Holló patikát. A tulajdonos, Tihor Attila pénzéből kialakított parkolókba  autókat állíttatott valaki.  A teljes blokád 12 autóval, csaknem fél évig tartott, most négy  autó parkol a patika előtt. Jelenleg csak egy rokkantaknak fenntartott hely szabad van, így aki kocsival érkezik, kénytelen ezt elfoglalni.  A legújabb fejlemény, hogy a két értékesebb kocsit ismeretlenek megrongálták, összekaristolták a kasznit, kiszúrták a gumikat. Nem olcsó dolog a blokád fentartása, mert a négy autóból kettő ugyan roncs állapotú, de a másik kettő olyan fémilliós lehet ránézésre. Az egyiken, egy Toyota Yarison rajta van egy 2011-es, sorszámozott Semmelweis kórházi belépő. Az akció kitervelője gonodoskodott arról is, hogy mindegyik autón legyen éves parkoló bérlet, ami rögtön több százer forintos kiadás, nem is beszélve a kötelező biztosításról és a műszaki vizsgáról, és az is veszteség,  hogy az autókat nem lehet használni.
Lapunk információja szerint a maffia jellegű zsarolás mögött egy konkurens cég áll, de érdekes módon Tihor Attila nem tett feljelentést az ügyben. Vajon miért? Fél, vagy annyira jól megy az üzlete, hogy nem foglalkozik a blokáddal. Ez utóbbi lehet a magyarázat, mert Tihor Miskolc egyi k leggazdagabb embere. Az ellenfelei nem csak autókkal támadnak ellene. Rendeltek egy, a vállalkozót gyalázó cikket a kuruc.info oldalon is, bizonyára jó pénzért.  Részletek a cikkből.

„Tihor Attila Mazsihisz-kapcsolatai révén Szűcs Erika akkori alpolgármester Káli Sándor polgármesternél (MSZP) sikeresen eljárt annak érdekében, hogy a Szemere utca 15. szám alatt található ingatlant jelentősen leértékeljék. Azzal az indokkal tette ezt, hogy a 2005. május 16-i versenytárgyaláson, majd ezt követően a június 16-i és július 11-i versenytárgyalásokon nem sikerült az ingatlant értékesíteni. Tovább már nem is árulták, mert dolgozott a miskolci mazsihiszes Szűcs Erika, Káli Sándor …. Ennek nyomán 2005. november 24-én Káli Sándor polgármester zárt ülésen a Közgyűlés elé tárta a Szemere u. 15. számú ingatlan vételárának mérséklését 144 millió Ft-ról 106 millió Ft-ra. Ekkor már szó sem volt versenytárgyalásról vagy pályáztatásról, egyszerűen csak vételárat szavazott meg Miskolc város Közgyűlése IX-256/70.702-4//2005. sz. határozatával…..
Ez is a cél: roskadjanak össze a klasszikus városképet alakító házak, teret adva az új honfoglalók hitvány plázáinak. Tihor izraeli befektetők megbízásából hasított ki egy szeletet a belváros szívéből, azok javára és a maga busás hasznára; és csak a 2010-es politikai fordulat parancsolt megálljt nagyratörő spekulációjának…
Az agresszív zsidó két módszerrel él, az egyik a fenyegetés, míg a másik a megvesztegetés. Igazi rejtőzködő életmódot folytat, egy ócska Vectrával jár, toprongyosan öltözködik; miközben mintegy 20 tagból álló patikaláncot üzemeltet és ócska göncei zsebéből mindig elő tud húzni pár milliónyi baksist. Még Budapesten, a Vámház téren is van gyógyszertára, a helyiség tulajdonjogát …”