A Jabil amerikai elektronikai alkatrészeket gyártó cég 4,260 négyzetméternyi raktár és 208 négyzetméternyi iroda területre írt alá bérleti szerződést a Polgár-Invest (Info Group tagja) tulajdonában lévő Polgár Ipari Parkban.

Az amerikai elektronikai eszközöket gyártó Jabil az ingatlant raktárként fogja használni, míg a gyártás továbbra is tiszaújvárosi telephelyen folyik majd. Az új 613 millió forintos beruházás 297 millió forint uniós támogatással, az NFÜ (Nemzeti Fejlesztési Ügynökség) segítségével valósul majd meg – közölte az ügylet lebonyolításában résztvevő Cushman & Wakefield. A fejlesztésnek köszönhetően az ipari park Magyarország 25 legjobb logisztikai központja közé fog tartozni.

A Polgár Ipari Park Polgár község dél-keleti perifériáján fekszik, az M3-as autópálya valamint a 117-es MÁV vasútvonal közelében, két Európai úthálózat között (TEN-T és TINA). A Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc 50 kilométeres körzetben lévő központból az ukrán, román és szlovák országhatárok is könnyen elérhetőek.

napi.hu