Az önkormányzat, és a Miskolc Holding Zrt. elmúlt években felhalmozott adósságállományáról beszélt Molnár Attila, a Fidesz miskolci elnöke és Soós Attila, a Városüzemeltetési Bizottság elnöke, önkormányzati képviselő kedden, a párt miskolci székházában tartott sajtótájékoztatón.

Molnár Attila az esemény elején cáfolta Simon Gábor, az MSZP miskolci frakcióvezetőjének állítását, miszerint az ellenzéki párt keresné az együttmáküdést a városvezetéssel.
– A valóság ezzel szembe az, hogy az elmúlt 1 esztendőben sem személyesen, sem telefonon, de még levélben sem keresett meg engem Simon Gábor – szögezte le Molnár Attila.A Fidesz elnöke ismét felszólította az MSZP városi szervezetét, hogy gondolkozzon együtt velük a város élhetőbbé tétele érdekében, azért, hogy minél többen döntsenek úgy, hogy itt maradnak, vagy hogy visszatérnek Miskolcra.

Mint mondta, a városvezetés jelenleg azon dolgozik, hogy megőrizze a város működőképességét, ugyanis az előző vezetés nagy adósságállományt, és sok kötelezettségvállalást hagyott maga után, mind az önkormányzatban, mind pedig a Miskolc Holdingban-írja a minap.hu