Megerőszakolta munkaadója lovát egy 61 éves férfi Hevesen. Antal nem először elégítette ki ilyen módon beteges szenvedélyét, Dollár, a megbecstelenített kanca súlyos sérüléseket szenvedett.

FERDE HAJLAM Hatéves rokonával gyanútlanul hajtott be udvarára Molnár Sándor, amikor olyat látott, amit haláláig nem fog elfelejteni. Felfogadott alkalmazottja, a 61 esztendős Antal ugyanis munka helyett kedvenc lovával, Dollárral fajtalankodott az udvar közepén.

– Kerti munkákra, ásásra fogadtam fel Antit, dolgozott már nálam korábban is – meséli Molnár Sándor.
– Amikor napközben kimentem megnézni, mit csinál, nyitva volt a slicce, és véres volt a keze, de azt hazudta, vécézés után hagyta úgy, a keze pedig megsérült munka közben. El is hittem, mert még rémálmaimban sem jutott volna eszembe, hogy valaki olyan ocsmányságot tegyen, mint Anti. Elmentem otthonról – mondja a férfi.

Ahogy azonban a nap végén lovas kocsijával az udvarra hajtott, alkalmazottját letolt nadrággal, egy vödrön állva találta Dollár mögött, félreérthetetlen helyzetben.

– Szinte sokkot kaptam a látványtól. Ott állt Anti, és a lovamat erőszakolta. Dollár két helyen is ki volt kötve, mozogni, rúgkapálni sem tudott, csupán kétségbeesetten nyerített. Azon nyomban leugrottam a szekérről, és neki akartam esni Antinak, elvakított a düh ettől a gusztustalanságtól, de menekülőre fogta. Az ajtóban álló feleségem megpróbálta feltartóztatni, de a gazember elfutott – idézte fel Sándor a borzalmas részleteket.

Az aggódó gazda azonnal hívta az orvosokat, a rendőröket és az állatvédőket. Megállapították, hogy a lova komolyan megsérült, tízcentis repedés keletkezett a testén. A kiérkező szakértők közül többen is állították: a férfi régi visszaeső lehet. Úgy vélik, hogy először a másik lóval, Lepkével próbált meg közösülni, ám ő nem volt úgy megkötve, mint Dollár, ezért jobban tudott védekezni.

– Antinak mindenórás terhes volt a felesége, tegnap meg is született a kislánya. Szívből sajnálom az asszonyt. De belegondolni sem merek, mi lett volna, ha ez a beteg ember az én kisgyerekeim közelébe jut. Soha többé nem engedek senkit a családom és a lovaim közelébe-írja a borsonline.hu