Forrnak az indulatok az OTP Bank Ligában. A hétvégi Diósgyőr – Kecskemét mérkőzésen Gohér Gábor kapott piros lapot a találkozó 44. percében, így egy mérkőzést kénytelen kihagyni a miskolci csapat játékosa. Arról nem is beszélve, hogy a fegyelmi bizottság az FTC-DVTK mérkőzésen történt rendbontások miatt mindkét csapatot pénzbüntetéssel sújtotta.

Három mérkőzésen háromszor mutatták fel a játékvezetők a piros lapot a DVTK játékosainak. A Kecskemét ellen kiállított Gohér Gergő egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Az MLSZ fegyelmi bizottságának döntése értelmében a DVTK balhátvédje a Videoton elleni találkozón nem állhat Benczés Miklós rendelkezésére, míg Francisco Gallardo és Pál Szabolcs letöltötte eltiltását a KTE ellen.

Ezen kívül a fegyelmi bizottság az FTC – DVTK mérkőzésen történt rendezési hiányosságok, a hazai, és a vendégszurkolók rendzavarásai miatt a DVTK-t – mint visszaesőt – 50 ezer forint, az FTC-t – szintén, mint visszaesőt – 30 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Forrás: dvtk.eu