Tisztelt

Pusztai László!­­
­
Örömmel értesítjük, hogy Zika Szövetkezet és a Nagyhajmási Gazdaszövetkezet által életre hívott Nyúl-unk a munkáért programot nagy érdeklődés kíséri.

 

Ezidáig mintegy 30 közösség nyújtotta be pályázatát az ország legkülönbözőbb területeiről. További összefogó családok, faluközösségek jelentkezését várjuk augusztus 20-ig a http://nyulunkamunkaert.hu/ oldalon keresztül!

Röviden a Nyúl-unk a munkáért programról:

A pályázat hátrányos helyzetű, elszegényedett régiók falvaiban élő családoknak szól. A kezdeményezés egy nevelő program, melynek célja, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a háztáji gazdálkodás hagyományait, amely hosszútávon kínál lehetőséget a családok megélhetésének
biztos ítására és életkörülményeik javítására a nyulászkodás segítsé­gével.

A pályázó családokat falvanként egy-egy megbízható, elismert, köztiszteletben álló vezető képviseli, ő az aki összefogja a résztvevőket és segít a projekt lebonyolításában. (pl.: polgármester, lelkész, iskolaigazgató).

Kérjük, a pályázatról szóló beszámoló közzétételével járuljon hozzá, hogy a lehetőség eljuthasson mindazokhoz, akik megélhetési gondjaira megoldást jelenthet ez a program!

A pályázat részletes leírását és további információkat a www.nyulunkamunkaert.hu oldalon talál.

A szervezőbizottság nevében üdvözlettel:

Csúvár Zsolt
Szervezőbizottsági elnök