– Az teljes biztonsággal jelenthető ki a január és július közötti időszak adatai alapján hogy a tavalyi év eredményei felett teljesített idén a Barlangfürdő – mondta el a minap.hu-nak Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője. Történt ezt annak ellenére, hogy a nyári szezon egyébként nagyon rosszul indult, majd következett öt esős hét.

 

Pásztor Imre hangsúlyozta: ebben még nincsenek benne az augusztusi látogatottsági adatok, márpedig a nyár utolsó hónapjában igazán strandidő volt, erős volt a szezon hivatalos végéig tartó időszak. A jó idő miatt az elmúlt két hétben is többen keresték fel a Barlangfürdőt.
– Mind a mostani, mind pedig az előző hétvégén ki lehetett volna akasztani a fürdő ajtajára a megtelt táblát – tette hozzá a kommunikációs vezető.

A fürdő egyébként múlt hét csütörtök, azaz szeptember 1-je óta ismét csak reggel 9-től este 6-ig van nyitva, valamint az árak is mérséklődtek.
– 2300 helyett csak 1900 forintba kerül egy felnőtt belépő, a miskolciaknak pedig lakcímkártyával ez az összeg mindössze 950 forint egész napra, tehát időkorlát nélkül – hangsúlyozta Pásztor Imre-írja a minap.hu