2011.09.15. 13:56 calvero56Doktor kocsisistvánt (akit hűtlen kezeléssel alaposan meggyanúsítottak) nemrég felmentették a békávé éléről; őt, a békávé lett királyfit, aki terhelő vallomást tett gyéef ellen… És ez a doktor kocsis nem tart igényt a több száz milliós végkielégítésre, amit korábban kiköveteltek maguknak az eltávolított emeszpés vezetők. Brávó, doktor kocsis! Aki bár nem mondott le… de lemondott bevételi egyenlegének egy hányadáról… Hányadék egy társaság. Más: Doktor havasszófia, aki nem a Fehérlófia, hanem horngyula rokona, a rádió mai híre szerint jogosnak tartja a havi hatszázmillió forintnyi díjazását, a bizonyítottan el nem végzett munkájáért.

Külföld: Kiderült, doktor janukovics szítja a koszorúba font volt hajú ukrán elnöknő elleni hajszát. Az a doktori elnöknő bizonyára meglopta az országot – de nem jobban, mint más doktori vezetők, legkevésbé, mint doktor janukovics…-

Doktor zsák sírákot is nemrég perbe fogták, korrupció alapos gyanújával…

És most doktor gyéefről kivételesen nem szól a krónikás.

Ezeket a politikusokat tényleg a nyakkendőjüknél, vagy a hajuknál fogva kéne megrángatni, hogy: te gazember/gazasszony, mit képzelsz…?!

Végül egy kis színes: Ismerek olyan matematikust (együtt szoktunk vadászni) aki nemzetközileg elismerten a tudomány doktora, mégsem úgy mutatkozik be, vagy ír alá bármit is, hogy doktor ezmegez vagyok… És ismerek olyant is, aki férjének doktori címével mutatkozik be. Különbség.

Időjárás jelentés: borús, nehéz idők jönnek.

Híreinket Kern András egyik régi dalának átiratával zárjuk: Doktorok, ne sírjatok, ez egy doktor rock.