De leszarjuk az autót. Gáspár Evelyn(17!) a 22-es úton vesztette el uralmát az autó fölött

„A legnagyobb szívfájdalmam miót a az életemet tudom” – magyarázta a Velvetnek Győzike. „Azt, amikor őt kivették az autóból, azt nem kívánom egyetlen szülőnek sem.” Mint mondta, Evelyn azóta felébredt, fájdalma van, és nagyon-nagyon sír. „Kislány ő még, csak tizenhét éves. Nem jár diszkózni, nem látják őt inni, nem látják éjszakázni. Ő olyan kislány, akiről a szülői értekeztelen is azt mondták, hogy a legjobb az osztályban.”

„Amikor értesítettek, hogy mi történt, kiugrottam az ágyból, és rohantunk a baleset helyszínére. Evelyn nem volt magánál, borzalmas látvány fogadott a felborult kocsinál. Elvégezték a szükséges vizsgálatokat, a gerinccsigolyái sérültek meg” – mondta Gáspár Győző a Blikknek. „Ugyancsak két hete van meg a jogosítványa, de nagyon jól vezet Evelyn. Sóshartyán és Kishartyán között, a 22-es úton vesztette el uralmát az autó fölött” – tette hozzá.

„Nagyon sírt, amikor felébredt. Azt mondta, hogy apa, nem akartam. Ő azt sajnálja, hogy összetörte a Fiatot, amit a nagyapja vett neki. De leszarjuk az autót” – mondta a Velvetnek. Szombaton Győzikéék egyébként családi napot tartottak, úgyhogy még csak bulizni se volt a lány az előző éjszaka. Mint kiderült éppen edzésre ment Evelyn, amikor a baleset történt. Egy fiú találta meg, aki a faluban lakik, templomba ment a családjával, és ő értesítte Győzikééket.

 

„Egy tizenhét éves lány nem sokkal déli 12 óra előtt szenvedett autóbalesetet. A kocsiban egyedül tartózkodó sofőr egy kanyarban, elveszítve uralmát a jármű felett, áttért a menetiránnyal szembeni oldalra, majd az útpadkának vágódva visszasodródott az úttestre, ahonnan az árokba fordult a kocsival” – nyilatkozta Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az esetről.

Gáspár Győzőt 22 milliós adócsalás miatt hétfőre idézték be a bíróságra. A büntetőpert egyszer már el kellett halasztani, ugyanis Győzike annyira rosszul volt a mellplasztika miatt, hogy egy pécsi magánklinikára kellett vonulnia-írja a velvet .hu