Havas Henrik visszatér a Heti hetesbe

A műsor történetében immár ötödszörre tér vissza az RTL Klub képernyőre Havas Henrik – tudta meg a Vasárnapi Blikk. A nagyképű, öntelt, flegma arcot szerepként viselő fickó – és ezt nem én mondom róla, hanem Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője – jövő héttől a vendégeknek fenntartott helyen dumálhat bele mindenbe

A lap szerint Havas maga kérte, hogy vegyék vissza, mondván hiányzik neki Bajor Imre, meg az egész brancs. A főszerkesztő szerint a Tanár urat az sem tartotta vissza, amikor megmondta neki, hogy a széke bizony már nincs meg, úgyhogy csak beugróként ülhet be a stúdióba.

„Biztos vagyok benne, hogy Havas nem anyagi megfontolásból szeretne újra nálunk szerepelni. A gázsink nem kimagasló, ráadásul a könyvei és a műsorai mellett egyáltalán nincs rászorulva a mi fizetésünkre. 1999-től 2004-ig alapember volt a Heti hetesben, egyszerűen visszahúzta a szíve” – nyilatkozta a lapnak Ónodi. Havas úgy kommentálta a visszatérését, hogy ez már ötödször történik meg, kétszer kirúgták, kétszer pedig magától lépett le, mert megunta a műsort.