Az egyszer használatos higiéniai, kozmetikai és fertőtlenítő törlőkendőket gyártó miskolci székhelyű Wet Wipe Kft.-nél 2011. szeptember 23-án volt az ünnepélyes üzemátadás.

A folyamatosan növekvő megrendelések miatt Miskolc határában, a Mechatronikai Ipari Parkban a Wet Wipe Kft. zöldmezős beruházásban új üzemet épített. A beruházás megvalósulásaként mintegy 300 millió forintos költséggel több mint 1 hektáros területen 2500 négyzetméteres üzem és logisztikai kiszolgáló létesítmény készült el. A programot saját erőből, valamint közel 100 millió forint értékű Európai Uniós pályázati forrásból hozta létre a társaság.

A Wet Wipe Kft. termékeivel 15 országban van jelen. Több hazai áruházláncnak gyártja áruházi márkás baba törlőkendőit (CBA, Spar, Auchan, Reál, stb.), és továbbra is előállítja saját márkás Silky, Softy, Sensy és Funny Baby termékeit. A társaság az elmúlt öt év során további több mint 350 millió forintot költött különböző beruházások megvalósítására.

A Wet Wife Kft. korábban a teljes termelést Miskolcra telepítette, és 17 fővel kezdte meg a munkát. Jelentős kapacitásbővítésre volt tehát szükség ahhoz, hogy az idei rendelésállománynak eleget tudjanak tenni. Mindemellett további technikai és technológiai fejlesztésre is szükség van annak érdekében, hogy az exportpiacokon sikeresen szerepelhessen.