Búvár. Kirúgták Krizsó Szilviát a Ma Reggelből

Hétfőtől megújul a köztévé reggeli műsora. Az Index úgy tudja, hogy a bulvárosodás irányába tartó műsort Krizsó Szilvia nélkül képzeli el az MTV. Az MTV a Ma Reggelre is kiterjesztette a „kereskedelmien közszolgálati” irányvonalat, így hétfőtől jóval kevesebb politikai, közéleti vendég lesz a műsorban.

Az Index úgy tudja, hogy az eddigi műsorvezetők közül csak Jegyes-Tóth Krisztának szavaztak bizalmat, Krizsó Szilvia munkájára nincs többé szükség. Egy informátorunk szerint „bevégezték, amit akartak, Mészáros Antónia kirúgásával, Süveges Gergő száműzetésével és most Krizsó eltávolításával elérték, hogy ne legyen egyetlen olyan műsorvezető sem a közszolgálatban, aki érdemi kérdésekkel sarokba szoríthatna egy politikust”.

A Pulitzer-emlékdíjas riporter és a Wikileaks által kiszivárogtatott 2007-es nagykövetségi táviratokban az 5. legbefolyásosabb nő közé sorolt Krizsó Szilvia úgy tudjuk, régóta „nyomta a bögyét” Élő Gábornak, az MTI Hírcentrum vezetőjének és Papp Dánielnek, az MTVA hír- és hírháttérműsorokért felelős főszerkesztőjének-írja az index.hu