Ha  ön szorong, nehezen viseli a kórházi környezetet, kismama, rövid ideig bírja éhgyomorra, nincs ideje sorban állni X

Ha Ön valamilyen betegségben szenved, vagy fokozott kockázatúnak tartja magát, vagy csak egyszerűen vigyáz egészségére és rendszeresen szeretné ellenőriztetni szervezete állapotát, akkor Önnek laboratóriumi vizsgálatokra van szüksége.

 

Laboratóriumi vizsgálatokra általában biztosítás terhére kerül sor. Ha azonban ön szorong, nehezen viseli a kórházi környezetet, kismama, rövid ideig bírja éhgyomorra, nincs ideje sorban állni, mert munkahelyére kell sietnie, netán hetekkel, hónapokkal későbbre kapott időpontot, akkor saját kezdeményezésére, beutaló nélkül, térítés ellenében is kérheti a laborvizsgálatok elvégzését.
A Centrum-Lab Kft széleskörű vizsgálatokkal várja ügyfeleit: az alap állapotfelmérő vizsgálatok mellett, lehetőség van a rizikó faktorok meghatározására, különböző allergiák, pajzsmirigy- és egyéb hormonproblémák kimutatására, tumor markerek ellenőrzésére, de a terhességi kockázatelemzést is elvégezzük.

 

A vérvételi hely korai nyitva tartása valamint a telefonos vagy elektronikus időpont egyeztetés révén a várakozási idő minimális. A vérvételen munkaidő előtt túl lehet esni, így nem kell miatta szabadságot kivenni. A szolgáltatást igénybe vevők megszabadulnak a beutalóért, majd a leletekért való sorban állástól, várakozástól: a vizsgálatok eredményeit egy napon belül, e-mailben is megkaphatják.

 

A Centrum-Lab Kft szerződésben áll számos egészségpénztárral, így a vizsgálatok díját utólagos elszámolással ezen pénztárak felé érvényesíthetik.
Amennyiben nem szeretne sorban állni és megbízható, gyors laboreredményt kíván kézhez kapni, keresse laboratóriumunkat!