Solymosi néni  – egyetlen ép testrésze sem maradt a

Brutálisan összevert egy 81 éves asszonyt két 13 éves fiú a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron. Az asszony gyümölcsöt adott nekik a kertjéből, de egy gereblyével ütni kezdték, majd megrugdosták, mobiltelefonját és lakáskulcsát pedig elvették.

Napokig alig beszélt és mindentől megijedt a brutálisan összevert magyar asszony. Egy hete fekszik kórházban, de testét még mindig zúzódások borítják. Most már jobb kedve van, de fájdalmai szinte elviselhetetlenek, ezért erős gyógyszereket kap. Bordája eltört, fejét összevarrták, agyrázkódása volt.
„Mondtam, hogy ne csináld, hát fáj, nem érted? Ennyit kiabáltam, mit tudtam volna mondani. És ők annál jobban nevettek, röhögtek, kacarásztak és összevertek” – mondta Szabó Istvánné.
Mindezt két tizenhárom éves gyerek tette vele. „Borzalmas állapotban hozta be a mentő. A testének a felületét, ha tekintjük, szinte egy ép felület nem volt rajta” – mondta Szentgyörgyi János, a Kenézy Gyula Kórház szóvivője.
Saját házában támadtak rá. Az asszony egyedül él. Szépen gondozott kertjébe gyakran beszöktek a gyerekek gyümölcsért, de ő maga is szedett nekik. Éppen birsalmát adott a két fiúnak, amikor nekiestek bottal és gereblyével. A szomszédja teregetés közben hallotta meg a segélykiáltásait.