Az Országos Etikai(!) Bizottság elnöke, hála az égnek, fasza helyen jogcím nélküli telekhasználó

II. rész.Több elkeseredett Északhírnök olvasó jelezte, hogy nem tud a kívánt mértékben beleereszkedni kellő intenzitású tényfeltárás híján, az MSZP Országos Etikai(!) és Egyeztető (ezt továbbra sem tudjuk mit jelent) Bizottsága elnökének, a mi méltán népszerű dr.Simon Gáborunk parentézisszerűnek egyáltalán nem mondható történetébe

Összefoglalva az eddigieket: tegnapi lapszámunkban, hitünk szerint egy visszafogott, tárgyszerű arányosságot mutató írásbeli próbálkozás jelent meg, fent nevezett egyszerre modern és baloldali miskolci politikusról. Pontosabban arról, hogy ő már hosszú esztendők óta használja jogcím és bérleti díj fizetése nélkül, a város tulajdonában lévő, 32515/3. hrsz-ú, 282 négyzetméteres telket. És olvasóink ennél a pontnál jelezték: ennél ők, többet szeretnének tudni.Például azt, hogy pontosan hol is van Miskolcon a hely, ahol nincs határ. Ahol Gábor nap, mint nap találkozhat a roll-over-Beethoven érzéssel.

Hát legyen.

Az inkriminált, a képviselő úr által használt telek, az ő saját tulajdonú ingatlanának közvetlen szomszédságában van. (Lásd mellékelt térképvázlatunkat.) Ezért akár az övé is lehetne.

De nem az.