2011. A múlt köde. Valódi, nem hamisított kereskedelmi rádiót indít a Kálit megbuktató, Krizát a hatalomba segítő újságíró

Már a kereskedelmi rádiókat is hamisítják, de ennek vége , legalábbis ez derül egy elfogott meghívóból. Ma délelőtt mutatkozik be a RádióM 101.6, amely „egy új, valóban miskolci kereskedelmi rádió indulása” lesz Miskolcon. A rádiót fényező szöveg szerint „zenében az újdonságok mellett, az elmúlt 10 év legnagyobb slágereit tesszük minden órában hallgatóink elé. Emellett Miskolc és a megye mindennapos történéseié a főszerep. Remélem erről meggyőzi majd Önöket a hangzás, az itt dolgozó csapat rádiós tapasztalata.” Üdvözlettel: Tóth-Szántai József ügyvezető Az eszakhirnok.hu információi szerint az eddig a városházán dolgozó Tóth-Szántai (archív képünkön középen) mellett egykori miskolci rádiósok, Szabó Marcell, Dávid Ildikó is felbukkannak a stábban.

Tóth-Szántai akkor vált ismertté szélesebb körben Miskolcon, amikor addig szekírozta egy sajtótájékoztatón a tévé nyilvánossága előtt egy korrupciós ügyben Káli Sándor polgármestert, hogy az kijött a sodrából, és bukott. Más olvasat szerint Tóth-Szántai ezzel hozta nyerő helyzetbe Kriza Ákost.