A Blikk úgy tudja, a részegen gázoló miskolci nővér egy miskolci kórházban dolgozik

Pénteken a tragikusan végződő baleset minden részletét újra kellett élnie Edinának, ugyanis anélkül hagyta maga mögött a már haldokló férfit, hogy segített volna. A miskolci kórházban nővérként dolgozó Edina helyzetét csak súlyosbítja, hogy foglalkozásánál fogva lehet, hogy épp ő adhatta volna vissza azt az életet, amit ő vett el. Tovább tetézi a nő lelkét nyomó terhet, hogy ittasan ült a volán mögé. – B. Imréné Edina mielőtt az autójába ült fogyasztott alkoholt – tudatta Egyedné Novodomszki Éva sajtóreferens.

Úgy tudjuk a különleges újrahelyszínelésre azért volt szükség, mert a szemtanú és a kocsit vezető nő vallomásai ellentmondtak egymásnak.

– Pár perccel a tragédia után a helyszínre érkeztem, pontosan tudom hol csapódott Feri bácsi a kocsinak, gyilkosa most mégsem az igazat vallja a rendőröknek. Amikor két hete a helyszínre érkeztem, ő nem volt ott, rendőrök hozták vissza, miután megtalálták. A cserbenhagyóval többször is próbáltak szondát fújatni, azonban ellenkezett, ezért vitték be vérvételre – mondta Júlia (44), az idős úr egyik rokona.
Az idős úr egy busz takarásából lépett a nő elé, egy forgalmas, négysávos úton. Fotó: Gy. Balázs Béla

B. Imréné Edina nem kívánt nyilatkozni-írja a blikk.hu